Tilaa suomenkielinen Koraani ilmaiseksi

Kirjallisuuden historiaan kuuluu monia hienoja teoksia, kuten vaikkapa Shakespearen näytelmät tai Taru sormusten herrasta. Näitä teoksia yhdistää se, että ne ovat ihmismielen tuotoksia. Vaikka nämä teokset ovatkin upeita, niin voitko kuvitella kuinka paljon upeampi olisi vielä kirja, jonka tekijä on Jumala? Varmasti se olisi mahtavin kirja kautta aikojen, jossa Jumala vieläpä vastaa kaikkiin tärkeisiin kysymyksiin, joita ihmisillä on elämästä. Esimerkiksi: miksi olemme täällä ja mitä meille tapahtuu kuoleman jälkeen. Koeta vielä kuvitella, että tämän kirjan sisältö on kirjaimellisesti Jumalan sanaa ja kirjan aiheena olet sinä! Etkö haluaisikin lukea sellaisen teoksen? Koraani on juuri se kirja.

Jokainen Koraanin käännös on kääntäjän tulkitsema, joten käännöksissä saattaa olla virheitä. Koraani on käännetty monille kielille – myös suomeksi. Yksi parhaista Koraanin käännöksistä on englanniksi, koska se on laajalti puhuttu kieli ja monet ihmiset ovat ponnistelleet sen kääntämiseksi.

Suomen kirjakaupoista löytyy yleensä kahta eri suomenkielistä käännöstä. Käännökset ovat tehneet professori Jaakko Hämeen-Anttila sekä tohtori Muhammad Tahir-ul-Qadri. Molemmissa käännöksissä on monia virheitä, mutta niistä saa kuitenkin hyvän käsityksen Jumalan sanan merkityksestä. Koraani maksaa Suomessa kaupoissa (esim. Adlibris) noin 22 euroa.

Jos olet kiinnostunut lukemaan Koraania suomeksi netissä, voit tehdä sen tällä sivustolla.

Jos sinulla ei ole varaa ostaa Koraania, voit saada sen ilmaiseksi. 

Huomaa, että Koraania tarjotaan maksutta ei-muslimeille ja uusille muslimeille. Se on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Sitä ei saa jakaa muille.

Koraani annetaan ilmaiseksi, mutta ostat itse toimituksen matkahuollolta ja lähetät aktivointikoodin, jolla Koraani lähetetään sinulle. Pakettitoimitus Matkahuollosta maksaa tällä hetkellä 6,90 euroa.

Seuraa alla olevia ohjeita ja saat maksutta postitse Koraanin suomenkielisen käännöksen kirjana.

 1. Mene osoitteeseen www.matkahuolto.fi.
 2. Selaa alaspäin ja valitse kohdassa “Lähetä paketti pikkurahalla” pakkauskoko “S (koko 10*40*55cm)”. Se maksaa 6,90euroa.
 3. Valitse seuraavalla sivulla “Ei lisäpalveluita”.
 4. Laita seuraaville sivuille omat tietosi vastaanottajaksi. Huomaa, että aktivointikoodi on sidottu toimitusosoitteeseen, jota ei välttämättä voi muuttaa, joten laita tietosi huolellisesti.
 5. Laita lähettäjäksi seuraavat tiedot.
  • Lähettäjän nimi: Ahmad
  • Lähettäjän puhelinnumero: 0417101204
  • Lähettäjän sähköpostiosoite: Laita oma sähköpostiosoitteesi
 6. Maksa toimitus ja saat paketin aktivointikoodin matkahuollolta antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
 7. Kirjoita tämä koodi, nimesi, lähetystunnus ja sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. 
Jos jotain on epäselvää tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä osoitteeseen info@avainislamiin.com.